Beleef een unieke vakantie
met kinderen!

Wees welkom voor een heerlijke vakantie in een van onze bijzondere plaggenhutten, vakantiewoningen in het bos of op onze sfeervolle kleine familiecamping.
Kinderen staan hier midden in de natuur, ze worden uitgedaagd Boer Bert te helpen met het verzorgen van de geiten, ezels, kippen en konijnen op de boerderij. Help je goed? Dan is er aan het eind van de vakantie een écht boerendiploma. Of wat dacht je van het bouwen van een hut in het bos? Nationaal Park Dwingelderveld grenst direct aan ons terrein, op veilige afstand kunnen de kids zich heerlijk uitleven en wordt hun fantasie geprikkeld. Bovendien zijn er op onze familiecamping speeltoestellen en is er een tafeltennistafel. Trekt u erop uit, neem dan gerust onze bolderkar mee of huur fietsen voor een tochtje over het Dwingelderveld. Tot slot is er een scala aan leuke activiteiten in de omgeving. Kortom: Volop vertier voor een fantastische vakantie met kinderen.

Sfeervolle kleine familiecamping aan de rand van het Dwingelderveld in Drenthe

Kamperen bij d’Olde Kamp is kamperen in de natuur met privacy. Onze kleine familiecamping bestaat uit 40 kampeerplaatsen. Elke tent of caravan heeft een eigen veldje, compleet met elektra, rioolaansluiting en deels met watervoorziening. Ook is er een meer open familieveld, de afscheidingen tussen de kampeerplaatsen zijn hier kleiner en er is een open ruimte in het midden. De camping is voorzien een modern en duurzaam sanitairgebouw, met meerdere douches, wasbakken én een familiedouche. Ook heeft d’Olde Kamp een unieke buitenoven voor het bereiden van pizza’s. Op het terrein heeft u vrij de beschikking over WIFI. Meer info over onze familiecamping

Verzorg je eigen geitjes
Greet en Gerrit!

In één van de luxe plaggenhutten, ofwel ‘keuterijtje’, komt de natuur tot bijna op je bord. Dit huisje beschikt over een eigen stalletje met de geitjes Greet en Gerrit om te verzorgen. Vanuit het keukentje kijkt u zo in het stalletje in. (achter een glazen wand, dus geen last van geurtjes). Een happening voor de kinderen om te verzorgen!

Beleef een unieke vakantie in een luxe plaggenhut

Verscholen tussen het groen aan de rand van het bos, staat een klein brinkje met zes plaggenhutten. Van buiten een en al natuur, van binnen een sprookje. Een sfeervol vakantiehuisje met (naast vloerverwarming) natuurlijk een houtkachel of open haard, een gezellig boerenkeukentje met nostalgisch boerenbont servies en eigen sanitair. Alleen slaapkamers…die zijn er niet..slapen doet u in de comfortabele bedsteden (2.10m)! De kinderen zullen dit fantastisch vinden en ervaren als ‘slapen in een kast’.

Leuke uitjes met kinderen