sfeervolle Camping

Sfeervolle kleine camping aan de rand van het Dwingelderveld in Drenthe

Kamperen bij d’Olde Kamp is kamperen in de natuur met privacy. Onze kleine charme camping bestaat uit 40 kampeerplaatsen. Elke tent, caravan of camper heeft een eigen veldje, een prive veldje, compleet met elektra (10 amp), rioolaansluiting en deels met watervoorziening. Ook is er een meer open familieveld, de afscheidingen tussen de kampeermiddelen zijn hier kleiner en er is een open ruimte in het midden. Reist u met een camper? U bent van harte welkom. Wij bieden u een reguliere plaats op onze camping, geschikt voor campers.

Groene camping met duurzaam sanitairgebouw

Het sanitairgebouw vindt u in het midden van de camping. Het gebouw is voorzien van een warmwatersysteem wat verwarmd wordt d.m.v. de zonnecollectoren. Het toiletgebouw bestaat uit 8 douches, 10 toiletten, 2 wascabines, 8 wastafels en een familiedouche die tevens geschikt is voor mindervaliden. De douches zijn vrij te gebruiken, dus geen muntjes e.d. Ruime afwasplaatsen met vrij gebruik van heet water. Ook is er een stortplaats voor het chemisch toilet. Wist u dat onze camping is bekroond met het internationale Green Key Gold keurmerk?

Natuurcamping met WiFi en overige voorzieningen

Bij de receptie kunt u terecht voor het huren van fietsen, informatie over fiets- en wandelroutes en activiteiten in de regio. Wanneer het weer het toestaat kunt u altijd gebruik maken van onze vuurkorven. Ook heeft d’Olde Kamp een unieke buitenoven voor het bereiden van pizza’s. Op het volledige terrein heeft u vrij de beschikking over WiFi (goed!).

Broodjesservice -> deponeer uw bestelformulier uiterlijk 21:00 uur in de bak op de picknicktafel voor de receptie
en de broodjes worden de volgende ochtend om ca. 8:00 uur bezorgd.

Met de kinderen op vakantie in Drenthe

Voor kinderen is er op onze ‘boerencamping’ genoeg te beleven! De camping grenst bovendien aan een bos waar naar hartenlust hutten gebouwd kunnen worden. Op de camping zelf zijn diverse speeltoestellen, maar bovenal geiten, varkens, kippen en konijnen. De dieren moeten elke dag gevoerd worden en daar kan de boer wel wat hulp bij gebruiken. Wie goed helpt, krijgt na afloop van de vakantie zelfs een boerendiploma!

In de omgeving is volop vertier voor de kids. Denk hierbij aan diverse buiten- en natuurzwembaden, Wildlands Adventure Zoo Emmen, Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe en Klimbos Appelscha. Kortom: een ideale kindervakantie in Drenthe!

Honden zijn toegestaan op onze camping

Honden zijn op de camping van harte welkom. De omgeving leent zich uitermate goed om heerlijke wandelingen te maken. Op het terrein moet de hond vanzelfsprekend aangelijnd zijn maar het aangrenzende bosgebied “de Anserdennen” is grotendeels losloopgebied.

Seizoensplaats op de camping

Wil je voor langere tijd in het prachtige Drenthe verblijven. Je kunt bij ons ook een seizoensplaats huren. Seizoensplaatsen zijn beschikbaar in voorseizoen van a april tot 1 juli en in het hoogseizoen van 1 april tot 31 oktober. 

Onze camping is ook geschikt voor winterkamperen. Een seizoensplaats voor het winterseizoen bevat de periode van 1 november tot 31 maart.

Bent je in het bezit van een paard en wens je deze mee te nemen op vakantie naar Drenthe? Dat kan..want paarden (en evt huifkarren) zijn bij d’Olde Kamp van harte welkom.

beschikbaarheid & Prijzen

Klik op onderstaande button om de beschikbaarheid van de camping te controleren en direct te boeken.

Neem een kijkje

_MG_0042_DxO
DSCN2848
Olde Kamp P7350 C
_MG_0015_DxO
DSCN0746
AWI_7712B
DSCN0740
DSCN2866
DSCN2877
DSCN2891
DSCN2895
IMG_1775-2
P8020333
seriedoldekamp-0006